Satya Süper Hit Nag Champa Agarbathi Aromalı Çubuk Tütsü

Tütsüler sayesinde odaların sıcak ve odunsu kokulara sahip olması mümkün. Bu aşamada tütsülerin içeriğini dikkate alarak tercihte bulunmak gerekir. Mesela satya süper hit nag champa agarbathi aromalı tütsü, sıcak kokuları ile dikkatleri üzerine çekmekte. Aynı zamanda odunsu formüle sahip olan tütsüler arasında. Bu sayede;

  • Başta odalara sıcacık bir kokunun yayılması söz konusudur.
  • Özel oduncu formüllerden dolayı kokuyu hissetmeniz uzun sürmez.
  • Hızla kendini belli eden koku özleri son derece kalıcıdır.

Kalıcılığın artış göstermesi adına sadece odunsu formüllere yer verilmemiştir. Bunun yanı sıra aromatik yağlar eklenmiştir. Böylece kalıcılık seviyesi artış göstermekte. Kısacası uzun vadede kokusunu hissedebileceğiniz tütsüler arasında yerini almıştır. Bu nedenle de satya olarak sergilenen tütsü türleri bir hayli talep görmekte.

Sıcak Koku Arayanlara; Satya Tütsüsü

Önceden de söylediğimiz gibi satya tütsü, daha sıcak kokulara sahip durumda. Evlerde sıcak bir ortam oluşturmak isteyenlerin de tercihi bu yönde oluyor. Temelde yayılan kokunun huzuru getirmesi söz konusudur. Nitekim psikolojik etki yaratan özlere sahip durumda. Bu şekilde;

-Negatiflik; En başta negatif yüklerin atılmasına etki eder. Mesela gün içerisinde fazla yorulan ve gerilen kişilerin temin etmelerinde fayda var. Çünkü bu yolla tüm negatif enerjinin kaybolması mümkün olacaktır. Antidepresan etkisinden dolayı stresin uzaklaşmasına katı sağlayacaktır.

-Pozitiflik; Negatifliğin ortadan kalkması akabinde pozitif enerjiyi getirir. Özellikle de güne daha olumlu bir şekilde başlangıç yapılabilir. Bu yüzden akşam yakılan tütsülerin daha faydalı olduğu biliniyor. Özellikle de gece uykusuna katkısı büyüktür.

Satya Tütsü Yoga Seanslarına Eşlik Ediyor

Ruhunu canlandırmak ve negatif enerjiden kurtulmak isteyenlerin tercihi yoga oluyor. Hatta bu yolla kasların gevşemesi ve daha rahat bir şekilde uykuya geçilmesi mümkün olmakta. Kısacası yoganın ruha ve bedene pek çok faydası bulunuyor. Faydaların artış göstermesi adına satya tütsü eşliğinde yapılır. Şöyle ki;

  • Yoga seanslarına geçmeden önce tütsüleri yakmanız gerekir.
  • Ortama yayılan koku sayesinde seanslardan daha etkili sonuç alınacaktır.
  • Koku özleri de kasların gevşemesine katkı sağlayacaktır.

Kısacası tütsüler eşliğinde gerçekleşen yoga etkinlikleri, ruha bir hayli iyi gelmekte. Hatta yoga hareketlerine göre kasların da gevşemesi söz konusudur. Kasların gevşemesi stresten uzaklaşmanızı mümkün kılar. Bu durum negatif yüklerden arınmanıza da katkı sağlayacaktır. Neticesinde de daha rahat bir uyku düzenine sahip olursunuz. Kaliteli uyku sayesinde günlerin daha pozitif ve verimli geçmesi de mümkün olmakta.

Doğal Sakinleştici; Satya Tütsüleri

Yukarıda da belirtiğimiz üzere tütsülerin ruha faydaları saymakla bitmiyor. Temelde sakinleşmek isteyenlerin tercihi bu yönde olmakta. Gün içerisinde fazla gerilen kaslara iyi geldiği biliniyor. Aynı zamanda stresli günlerin akabinde yakılan tütsüler de sakinleşmenizi sağlayacaktır. Bundan dolayı her evde mevcut olan tütsüler, farklı koku özleri ile evlere sıcaklık katmaktadır.

40,00 ₺
Kdv Hariç Fiyatı: 33,90 ₺
Tahmini Kargo Teslimat Tarihi: 27 Haziran - 28 Haziran

Ürün Bilgileri

Marka: Gökmentoy
Stok Kodu: GTTUTSU000032
Stok Durumu: Var